18 august 2007

Protest

Astazi nu mai suport, doua puncte
- reclamele sinistre la AVIVA ("reclama aceasta va fi aici si maine, dar tu?" - ba sa mori tu!!!)
- stirile ProTV de dimineata care ne-o prezinta pe cea mai adevarata ghicitoare Campina sau mai stiu eu ce alte neamuri de ghicitoare si pe petrecerea ei de 25000 de euroi la care a cantat copilu' de vito... va doresc s-aveti parte numa' de copii manelisti tuturor astora care dati astfel de stiri pentru bani.
- pe Geoana ca e prostanac... du-te baaa, adica sa scapam de Tariceanu si de Base... ca sa te punem pe tine prim-ministru!? du-te baaa... cu riscul ca ma repet
- pe Basescu - pentru ca exista si nu exista numa'-n sinea lui asa... exista si prosteste milioane de oameni care cred in ce zice. Base, iti propun in felul urmator... ia du-te matale si prin alte tari si la intoarcere explica-ne cum ca noi o ducem mult mai bine decat, sa zicem, bujumburezii. Si ca ar trebui sa fim mandri ca avem ce-avem plus un conducator ca tine. Cat despre "Tinutu' Secuiesc", da-l ba la unguri... oricum romanii-s o masa amorfa de ignoranta si nu vor protesta. Da' de fapt.. da-ne pe toti la unguri, sigur ne va merge mai bine. Dar vai, asta ar insemna ca nu vei mai fi presedinte. Nasol!
- pe Videanu - pentru ca nu e in stare sa tina Bucurestiul curat, da' are proiecte de anvergura sau pune borduri, sau trage un strat nou de asfalt care se "valureste" la prima caldura mai mare cand vor trece autobuzele peste el. Ba, baiatule... tu prin pasaj pe la Universitate ai mai trecut in ultima vreme? (sau nu te dai jos din Touareg-ul de la Guvern?) Ai vazut cum arata!? TE INTERESEAZA!? E UN OBIECTIV DIN BURICU' LU' CAPITALA TARII... nu un pasagiut din vreo suburbie a Cucuietilor din Deal.
- pe Tariceanu - la fel ca toti ceilalti, promite si nu se tine de cuvant... E normal dom' prim-ministru sa fim tara europeana si sa avem un numar de gospodarii (de ordinul zecilor de mii) neelectrificate!?

Si ar mai fi, dar nu-mi mai vin acum in minte... voi reveni.

06 august 2007

In stagiunea viitoare

"Gata, trag cortina. Spectacolul meu s-a sfarsit.
Nu sunt un clown. Pentru cat ati platit e destul.
V-am prezentat pestisorul japonez din acvariu
meditand la soarta avioanelor de tip supersonic.
V-am adus cateodata pe scena capra, fonograful,
broasca blajina si inima mea.
Am facut intre cantece si cateva salturi mortale,
dar nu le-ati vazut.
Va rog acum, continuati.
In lume e-o veselie mare si ploua si ploua mereu.
Casa mea e numai un turn subtire de hartie. Continuati.
Data viitoare cand ne vedem va vom prezenta si cateva
mostre de coarne de diavol. Tuturora salut."
(Pasarea Colibri)

A plecat si Florian Pittis dintre noi. Si a plouat.
Cineva acolo sus a plans pentru noi.
Stia, probabil, ca ne doare pierderea lui.