28 noiembrie 2006

Deci nu e doar un vis

Incredibil, doamnelor, domnisoarelor si domnilor.. Incuieteanca e consilier de imagine. Si mai mult decat atat.. consilier de imagine a lui CVT. Voua va vine sa credeti? Daca nu i-as vedea acum la televizor impreuna, poate inca as mai putea sa ma fortez sa nu cred. Pai.. dupa cum comentam pe jurnalul lui Costin e momentul sa dau drumul la fabrica de Emigrin. Reclama ar suna ceva de genul urmator: Iei o pastila si maine dimineata te trezesti in Canada. Astept donatii pentru a urgenta punerea in functiune a liniei de preparare/imbuteliere. ;-) Pentru inceput macar ati putea sa imi spuneti cine este interesat (ca sa stiu cam cate flacoane produc in prima transa :P ).. Folositi cu incredere spatiul de "comentarii" pentru asta.

4 comentarii:

Cos spunea...

Eu zic sa ai pregatite vreo 22 de milioane de pastile. Apoi vinzi si canadienilor Emigrin Plus - iei o pastila si te trezesti in Romania. In felul asta populam Romania cu oameni normali si ii trimitem pe romani la frig.

Cristi spunea...

Cos.. abia atunci o sa inteleaga cu adevarat o lume intreaga de ce Statele Unite nu-si mai suporta vecinii din nord!!
Nu stiu inca daca-mi permit o asa investitie.. si un razboi cu americanii. Stai sa vedem cat se aduna din donatii. ;-)

Anonim spunea...

m-as inscrie si eu pt o pastila d-asta de Emigrin, poate o sa imi dea impulsul de care am nevoie pt a face ceva. sunt multi care s-au saturat de toate rahaturile de aici de la noi, dar sunt putini care chiar fac ceva. de ce? din diverse motive.
aud din ce in ce mai mult in jurul meu comentarii "de bine" legate de "traiul" de aici, de cum suntem tratati de altii (oameni de langa noi, sefi, clienti,etc.). oamenii au inceput sa se cam sature si e normal ca sa vrem ceva mai bun. din pacate la acel ceva bun se ajunge greu si foare greu, numai cata hartogaraie iti tb pt a pleca.
sa va spun o chestie tare ciudata (pt mine): cunosc pe cineva care incearca sa stea in romania. este din state si are serviciu aici si vrea sa isi faca acte de sedere. nu va spun cat de greu e pt un strain sa obtina acele acte. drumuri si iar drumuri , fel si fel de hartii.......... in fine, o mare bataie de cap. intrebarea mea este: de ce atata chin? vor sa il determine sa nu mai vrea sa stea aici? sau isi inchipuie ca or sa fie asa de multi straini care or sa vrea sa stea aici incat tara asta nu poate sa ii duca in carca? partea haioasa e ca a mai fost scutit de niste chestii pt ca SUA a semnat nu stiu ce tratat.... asa ca nu stiu ce sa mai zic despre minunatii oameni de pe la noi......

PS: sa traiti bine :P

Anonim spunea...

tot respectul pentru interesul de care dati dovada vizavis de romania si de ce se intampla in tara noastra.
emigrin din pacate nu este o solutie. in primul rand pentru pacient si in al doilea rand pentru restul bolnavilor care nu au curajul sa se trateze - sau nu stiu ca sunt bolnavi. despre cum se simt multi est-europeni prin tari precum canada sau sua va las sa va interesati singuri - oricum pt mine nu suna bine.
insa pentru romania sau restul bolnavilor lucrurile or sa se schimbe. treptat si in pasi prea mici e adevarat. noi o sa simtim prea putin schimbarile, dar sigur or sa apara. ceea ce este mai grav la noi este ca desi bolnavi nu constientizam cu totii acest lucru. desi sunt oameni ca voi care isi spun parerea despre aceste lucruri sunt inca o multime carora nu le pasa si care nu va aud pe voi. noua inca ne pasa de un trai mai banos si nu de un trai mai bun. iar diferenta e mare - vezi reclama la zaraza. oricum cand cei ca voi or sa ajunga sa fie auziti de mai multi si nu doar pe siteuri ca acesta ci la un nivel mai... mare (nu gasesc exact cuvantul) atunci o sa ne putem trata "la domiciliu". brrr e prea mult de spus si deja ma pierd in detalii. o sa mai revin.
toma.
p.s. obaservati ca eu nu fac parte dintre "Voi" ci sunt unul din bolnavii care cu greu constientizeaza boala. dar sper sa ma tratez.