20 iulie 2007

Plangeri, ceva!?

Ipocrizie. Numai asa pot califica intentia de achizitionare a doua noi aeronave prezidentiale in valoare totala de peste 300 milioane de dolari, in timp ce marinaru' domnul presedinte era foarte ingrijorat de unde are guvernul fonduri pentru marirea pensiilor. Din pacate ipocrizia este o caracteristica a intregii clase politice romanesti. Rareori vreun politician isi tine cu adevarat promisiunile facute. Dar atingi totusi un apogeu atunci cand, intrebat fiind ce nota ti-ai da pentru felul in care ai condus pana acum, raspunzi 10. Oamenii pe care doreati sa-i vitregiti de cele cateva sute de mii la pensie au muncit in viata lor cat dumneavoastra nu ati reusi sa munciti nici in 100 de vieti. Ei insa mor fiindca nu au bani de toate medicamentele necesare, dumneavoastra va operati in strainatate. Dumneavoastra va petreceti concediile in strainatate, in hoteluri scumpe, iar pensionarii mor de cald si imbulzeala pentru "bilete la bai". Vreau sa stiu ce v-a determinat, exact, sa schimbati acele aeronave!? S-au plans cumva "intelectualii" de confortul "precar" din avionul cu care s-au deplasat de la Bucuresti la Constanta!? Ma-ntreb daca livreaza aeronavele cu suficient combustibil sa va duceti toti direct in ... PANAMA!!!

4 comentarii:

Paula spunea...

Ipocrizia e raspandita peste tot, ca si caldura asta insuportabila...din pacate. Dintre ele doua, caldura mi-e aproape draga.
Atatea merg pe dos in spatiul nostru carpato-danubiano-pontic incat cred ca nu o sa ramai nicicand fara subiecte pe care sa le dezbati pe blog. Decat daca te-ai reprofila :))
As mai zice cate ceva, dar imi pastrez gandurile pana peste cateva zile, cand o sa aflu ce o sa fiu cand voi fi mare ;;)

Cristi spunea...

Tot incerc sa ma reprofilez, dar aceste subiecte imi sunt cele mai la indemana. Daca as scrie despre altceva nu stiu in ce masura nu v-as plictisi. Si-asa nu sunt convins ca nu o fac. :)

Paula spunea...

Cred ca cel mai important e sa scrii despre ce iti vine tie sa scrii, nu despre ce e interesant sau frumos sau urat sau "neplictisitor".
Si apoi, oamenii SE plictisesc, nu SUNT plictisiti. Iar unii se plictisesc foarte usor...

Anonim spunea...

nu ma mai mira nimic sincer...