16 martie 2008

Pan-aci

Am vrut sa las subiectul asta de-o parte, dar vad ca Intaiul Marinel al tarii nu se da batut. Apropo, prin urmatorul filmulet ma leg de secretarul general al TD-L, nu de fiica Mariei Voastre! Mentionez ca nu-s platit de vreun mogul mentionat prin conferintele de presa. Sunt doar un tanar cu bun simt si cu parinti care m-ar fi trimis inapoi la abecedar daca as fi comis-o cum o comite Micuta.




2 comentarii:

miki spunea...

la mama dracului, de ce nu s-o fi facut si tata marinel?! mai rau de atat chiar nu avea cum sa imi iasa!!!

in fine. dupa ce am recut de consternarea-postvizionare, am ajuns la concluzia ca cineva trebuie ca o forteaza pe fata asta sa iasa in fatza. altfel, daca ar simti ea politica in venisoarele ei, ar fi adunat demult macar o pereche de cojones cat sa nu mai vorbeasca intotdeauna cu ochii umeziti si privirea terifiata.

zic.

Cristi spunea...

Oricare-ar fi situatia Micutei, ea singura trebuie sa-si dea seama de nivelul penibilului creat de propria-i gurita, nu de ziaristi, tonomate sau cum le-o mai spune tat-sau. Altfel nu are nici o scapare si va fi sfartecata cu orice imprejurare in care vorbeste ca "om politic" si o comite. Si pe buna dreptate!