10 octombrie 2006

Roacàre.. partidul te vrea tuns..

..si acum te vrea si fara tricoul cu Black Sabbath/Iron Maiden/etc.

Nu-mi vine sa cred ce se intampla in tarisoara asta. Citeam ieri
la indrumarea unui coleg de serviciu acest articol al lui Alex
Revenco din Jurnalul National.

Citez din acel articol: "In proiectul de lege al cultelor, aflat acum in dezbatere la Camera Deputatilor, a fost introdus un amendament la propunerea Cultului Musulman din Romania, insusit de Guvern, de Comisia juridica si de Comisia drepturilor omului. In urmatoarele doua luni, acest amendament urmeaza sa fie votat si in plenul Camerei. Amendamentul respectiv prevede ca <<in Romania sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau actiuni de defaimare si invrajbire religioasa, precum si ofensa publica adusa simbolurilor religioase>>".

Pana aici nimic grav sau iesit din comun.

Dar iata inca un lucru care v-ar putea interesa: "..concerte cu WASP, King Diamond, Tiamat, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Ozzy, Marilyn Manson, Iron Maiden, Dio si multi altii nu ar mai putea avea loc in Romania daca cineva cere interzicerea lor, pe motiv ca "defaimeaza anumite simboluri religioase. ... Pe baza aceleiasi legi, tinerii care poarta cruciulite intoarse sau <<anumite tricouri>> cu fotografiile/simbolurile trupelor favorite... ar putea fi sanctionati!"

Iata remarca mea, pertinenta cred eu: Pai, sa nu emigrezi!? Hmm.. sau mai bine sa te-apuci de ascultat manele!? (ce dilema, ce dilema..)

Niciun comentariu: