07 februarie 2008

Vasile Balaj

Bai, imbuibatilor... tineti minte numele din titlu. Daca omul acela pateste ceva in mina este si din cauza voastra. Pentru ca va pasa numai de curu' vostru... si va doare-n cot de noi, astia de va platim salariile INDECENTE! Omul acela scormonea in mina pentru a-si putea intretine familia, fiindca numai din ajutorul vostru social (inexistent, din cate am inteles, dupa aproape o viata de munca) de unde sa poata pune o paine pe masa!?
Pentru cei care nu sunt la curent cu subiectul, gasiti mai multe detalii aici. Ah da, uitasem... banii vostri se duc pe masini de lux (pentru plozii cu care tare va mandriti... marinare, ma subintelegi?... vorba lu' Mircica) sau pe accesorii de motocicleta (ca sa nu se supere nici sustinatorii lu' El Premiero, e si el luat in vizor). De unde sa aveti, sarmanii de voi, sa-i ajutati pe cei care au cu adevarat nevoie!?

2 comentarii:

Dan Tanasa spunea...

Super bine scris. De acord cu tine fratioare...!!

Anonim spunea...

banuiesc ca se stie ca nenea a murit, la cat a vuit presa pe tema asta. totusi a murit. indignarea generala si articolele senzationale nu au putut face nimic pentru el. poate pentru urmatorul (ca o sa mai fie cazuri asemanatoare), desi din cate am vazut de cand pot sa vad, pe la noi e obiceiul ca agitatia sa fie mare si solutiile inexistente... nu stiu exact cati copii are...avea. stiu despre o fetita prin clasa a 6-a si un baiat intr-a 3-a (daca nu ma insel). probabil ca am si trecut de multe ori pe langa casa lor. probabil ca e una dintre casele despre care te gandesti ca nu sunt terminate sau ca sunt abandonate si ti se face inima ca o gutuie necoapta cand vezi 3 copii iesind...cand vezi vila cu 2 masini in curte de peste drum...a naibii tara a contrastelor.